Menu
0
Klantenservice De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 8.7 Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

ikwilzitzakken stelt zich graag aan je voor!

Dennis: de marketing, zoekmachine en inkoop regelaar

Dennis is diegene die zich bezig houdt met zoekmachines, advertenties en de contacten met al onze leveranciers. Daarnaast tennist hij graag en drinkt hij koffie. Veel koffie. 


Jeroen: de ontwikkelaar en grafische vormgever

Jeroen maakt onze webshop een winkel. Hij doet veel van het grafische werk, maar ook de ontwikkeling achter de schermen. In zijn vrije tijd is Jeroen vooral bezig met: eigenlijk alles. Zijn grote hobbies: voetbal en nieuwe design- en development technieken leren.
 

Waarom doen wij wat we doen? 

Quality time en ontspanning is iets dat wij altijd erg op prijs hebben gesteld. We werken graag hard, maar we genieten ook graag volop! Iedereen moet iets doen om een boterham te verdienen, waarom dan niet iets doen waar je energie van krijgt?

Dit is exact wat wij in 2013 (toen het allemaal begon) dachten toen we op zoek gingen naar mooie en vooral kwalitatief hoogwaardige producten voor ikwilzitzakken. Met veel passie verkopen wij nu producten waar wij zelf ook heel blij van worden, dat is erg gaaf. We zijn constant op zoek naar mooie producten, waar zowel wij als onze klanten blij van worden.
 

Ons motto:

"Elke dag even weg van alle stress en deadlines. Even tijd voor jezelf."

ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828