Menu
0
Klantenservice De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
9.2 Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Yellow-B 

De zitzakken van Yellow-B zijn van een ideaal formaat en zijn middelgroot. Hierdoor is de zak makkelijk te verplaatsen en ook niet te zwaar. Zoek je een zitzak van prima kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding? Dan is de Yellow-B de zitzak die je zoekt.

Toon filters
#/pagina

Oersterke en laagdrempelige zitzakken

De zitzakken van Yellow-B zijn zeer laagdrempelig en zijn vriendelijk geprijsd. Ondanks dat dit merk tot de goedkopere zitzakken behoort, betekent dit niet dat je hierdoor inlevert op kwaliteit. De meeste zitzakken van Yellow-B zijn gemaakt van oersterk polyester. Het type polyester dat gebruikt is voor deze zakken is 420-D en is niet alleen zeer sterk, maar ook goed bestand tegen water. Hierdoor is deze zak niet alleen geschikt voor binnen, maar kun je de zak ook zeer goed gebruiken voor buiten. Het feit dat dit materiaal zo sterk is, maakt de zak ook zeer geschikt voor bedrijfsmatig gebruik, zoals bijvoorbeeld voor een openbaar zwembad, op het terras van een horecazaak of voor de verhuur tijdens events.

De Yellow-B zakken zijn zeer mobiel en beschikbaar in verschillende prints en kleuren

De Yellow-B zitzak is niet alleen op het gebied van het gebruikte materiaal en de kwaliteit hiervan een zeer goed merk, maar ook met betrekking tot het comfort en de uitstraling heb je met de zakken van Yellow-B niks te klagen. De meeste zakken zijn gevuld met EPS-parels die wanneer je plaatsneemt op de zak, zich om je lichaam vormen. De parels zijn ook erg licht in gewicht, waardoor de zak makkelijk te verplaatsen is. De zitzakken van Yellow-B zijn beschikbaar in diverse kleuren en met verschillende prints. Zo vind je op ikwilzitzakken zakken in een effen kleur, maar ook met een vlagprint, in bijvoorbeeld de Engelse of de Amerikaanse vlag.

ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828