De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
9.4 Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Betalen

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

Je kunt betalen met onderstaande mogelijkheden:

- iDeal: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Nederlandse bank.

Bancontact: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Belgische bank.

- Creditcards: Je kunt bij ons betalen met alle bekende creditcards.

- Bankoverschrijving: Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving te voldoen.

- Paypal: Veilig betalen via je eigen paypal account, gekoppeld met je eigen creditcard of bankrekening.

- AfterPay: Veilig achteraf betalen binnen 14 dagen.

- Cadeaukaarten (VVV cadeaubon en Webshop Giftcard) : Bij ons kun je gemakkelijk je Webshop Giftcard of VVV cadeaubon inwisselen door jouw cadeauboncode in te voeren in stap 4/4 van het afrekenen.

Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving?

Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het volgende scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestigen ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat je bij het overboeken gebruik maakt van deze gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan je bestelling!

Hoe werkt achteraf betalen via AfterPay?

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor ikwilzitzakken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Verzend- en betaalmethodes
ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828