Categorieen Menu
Thuiswinkel waarborg logo
0
Klantenservice
De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
Thuiswinkel Waarborg 4.6
Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Outbag zitzakken 

Wil je een zitzak aanschaffen die je het gehele jaar door buiten kunt laten liggen? Dan kun je een Outbag zitzak kopen. De zitzakken van dit merk zijn niet alleen bestand tegen regen, maar ook tegen vorst. Daar komt nog bij dat de vrolijke kleuren van de zitzakken niet kunnen vervagen door de UV-straling van de zon. 

Meer: Zitzak stoelen | Kinder zitzakken | Grote zitzakken | Zitzakken voor buiten

Toon filters
#/pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Algemene informatie
Outbag is een Duits bedrijf, dat zich vele jaren geleden gespecialiseerd heeft in de productie van hoogwaardige zitzakken. Het bedrijf heeft vele verschillende zitzakken in het assortiment. Denk hierbij aan zitzakken van canvas, maar ook aan de zogeheten Deluxe zitzakken met leather look. Alle zitzakken van het Duitse bedrijf zijn van uitstekende kwaliteit. 

Regen-, vorst- en UV-bestendig 
Koop je een Outbag zitzak, dan kun je deze het gehele jaar door in de tuin laten liggen. Alle zitzakken van dit merk zijn namelijk regenbestendig en vorstbestendig. Ook als het een paar dagen flink geregend heeft, gaat jouw Outbag zitzak niet kapot. En laat je je zitzak tijdens een strenge winter buiten liggen? Dan kun je deze in de zomer gewoon weer gebruiken, want vorst beschadigt de stof van de zitzak niet. 

Verder zijn de zitzakken van dit merk allemaal UV-bestendig. Dit betekent dat de gekleurde stoffen niet vaal kunnen worden door de UV-straling van de zon. Koop je een zitzak van dit merk, dan weet je zeker dat je hier jaren plezier van hebt. 

In alle soorten en maten 
Koop je een zitzak van het merk Outbag, dan kun je zelf kiezen welke vorm jouw nieuwe zitzak moet hebben. Het merk verkoopt vierkante zitzakken, maar ook ronde varianten. En vind je een zitzak stoel net iets lekkerder zitten dan een standaard zitzak? Dan zit je op deze pagina ook zeker goed, want de Duitse kwaliteitsfabrikant verkoopt ook zitzakken in de vorm van een stoel. 

De zitzakken van Outbag worden van diverse materialen gemaakt. Zo kun je een zitzak kopen van canvas, maar ook van de materiaalsoort ‘Deluxe’. De ‘Deluxe’ zitzakken hebben een zogeheten ‘leather look’, maar zijn wel erg zacht. De zitzakken zien er stoer uit en zitten net zo lekker als de canvas zitzakken van het merk. 

iDeal
Klarna
Bancontact
Maestro
Visa
Apple Pay
DHL
PostNL
UPS
Thuiswinkel waarborg