Menu
0
Klantenservice De grootste collectie van Nederland
Ik ben op zoek naar…
8.9 Onze klantenbeoordeling
winkelmandje

Ambient Lounge

Ikwilzitzakken.nl werkt samen met tal van verschillende topmerken om jou te kunnen voorzien in de beste zitzakken die voldoen aan jouw wensen en voorkeuren. Ambient Lounge is een wereldleider op het gebied van zitzakken. Met een indrukwekkend aanbod aan moderne design zitzakken vind je tussen de zakken van Ambient Lounge voor ieder wat wils. Ambient Lounge richt zich echter niet alleen op volwassenen, maar biedt nu ook steeds meer moderne design zitzakken aan voor de kinderen. 

Toon filters
#/pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Voeg stijlvolle accenten toe aan in je interieur

Ambient Lounge heeft als belangrijkste product de zitzakken, in vaak moderne varianten en mooie designs die goed te combineren zijn in diverse inrichtingen. Naast de zitzakken heeft Ambient Lounge echter ook een groeiend aanbod in poefs en ottomans, waarmee je een ruimte een nieuwe uitstraling kan geven en fijne details in het interieur kan aanbrengen. Daarnaast kun je de poefs of ottomans van Ambient Lounge ook gebruiken om heerlijk met de benen omhoog te zitten en lekker te ontspannen. Daarnaast heeft Ambient Lounge ook een aantal poefs in het assortiment, zoals bijvoorbeeld de Versa Table die je perfect kunt gebruiken als bijzettafel.

Ook de hond geniet volop op een poef van Ambient Lounge

Ambient Lounge is altijd op zoek naar nieuwe ideeën om de producten nog verder te verbeteren en interessanter te maken voor de consument. Wanneer je een hond hebt dan is het soms lastig om een kussen of poef te vinden die mooi past bij de rest van het interieur. Ambient Lounge heeft nu poefs speciaal gemaakt voor honden, zodat jouw trouwe viervoeter ook heerlijk kan ontspannen in de luxe van Ambient Lounge.

Verzend- en betaalmethodes
ikwilzitzakken | Duifpolder 92 | 3825 JE Amersfoort | KvK 73980366 | +31853030828